Стефан Вълдобрев гостува на имения си ден в „Тази сутрин“.„Кръстен

...
Стефан Вълдобрев гостува на имения си ден в „Тази сутрин“.„Кръстен
Коментари Харесай

Стефан Вълдобрев на имения си ден: Дано се върне радостта ни от срещите с хора

Стефан Вълдобрев гостува на имения си ден в „ Тази заран “.

„ Кръстен съм на на дядо ми. Прекрасен човек, доста въздържан и безмълвен за разлика от мен. С мил взор и доста тънка полуусмивка. Той беше дърводелец и непрекъснато си свирукаше, до момента в който майстори нещо. С колело обикаляше из село Шейново, там минаха детските ми лета “, показа музикантът.

Той добави, че 2021 година е била прелестна за „ Обичайните обвинени “, тъй като са имали доста концерти и са издали нов албум след пет години пауза.

„ Предишният албум „ Десет и половина “ беше толкоз сполучлив, че пет години не направихме нищо ново. Новият „ Жълт код “ излезе през май. В него включихме и песента „ Лепило за брада “, която излезе през 2019 година, малко преди Коледа, а премиерата й бе в bTV “, напомни Стефан Вълдобрев.

Тази вечер „ Обичайните обвинени “ ще имат концерт в столичен клуб.

„ Години наред правихме концерти на 27-ми и ги кръстихме „ Десетдневката на „ Обичайните обвинени “, тъй като честваме вкупом всичко. На 26-ти е роден китаристът ни Миро. Стунджи и аз имаме имен ден през днешния ден, на 1 януари пък е именият ден на Еко, който в действителност се споделя Веселин. И, несъмнено, на Ванката Лечев именият ден на 7 януари “, посочи артистът.

Той призна, че в никакъв случай не си споделя „ По-полека “, просто светът от две години му го споделя и може би е за положително.

Групата се готви и за концерт на 1 януари от 14:00 часа на Централния плаж във Варна.

„ Пожелавам на себе си и на феновете през 2022 година да се върне насладата ни от работата, от срещите ни с хората “, сподели Стефан Вълдобрев в края на диалога.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР