Стефан ТашевОфицер от спецслужбите е бил държан над два часа

...
Стефан ТашевОфицер от спецслужбите е бил държан над два часа
Коментари Харесай

Само в Breaking.bg: Офицер от спецслужбите държан два часа гол при акцията в пловдивската дискотека

Стефан Ташев

Офицер от спецслужбите е бил държан над два часа гол при “ювелирната акция ” на ОДМВР-Пловдив в дискотека “Бушидо ” в града под тепетата, научи Breaking.bg. Припомняме, че при акция за опиати служители на реда държаха цяла нощ над 400 клиенти и чиновници на дискотеката в заведението, събличаха ги голи и ги обискираха за владеене на дрога. Някои от потърпевшите се оплакаха от полицейско принуждение, други са водени в полицейски ръководства, с цел да трият записи от персоналните си мобилни телефони.

Въпросният офицер също е бил държан в дискотеката над 2 часа гол, принуждаван да прикляка и унижаван дружно с останалите клиенти.

Мъжът не е можел да се легитимира пред униформените, с цел да не провали легендата за работата си в специфичната работа. Така го “отнесъл ” дружно с останалите клиенти.

До момента по абсурда с акцията в “Бушидо ” управителните фактори на Министерство на вътрешните работи мълчат. От пловдивската полиция разясниха единствено, че всичко е законно. Няма обаче коментар на министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев, изтъкнат пловдивски юрист и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, повдигнат на високия пост точно от ОДМВР-Пловдив под закрилата на президентския секретар Пламен Узунов.

Според информации в медиите Демерджиев се намира на отмора край морето в Равда. Мълчанието на другояче доста осведоменият министър, който твърди, че полицията към този момент не бие, а оказва помощ на жителите, е оглушително.

В последна сметка може по въпроса да се искаже шефът на пресцентъра на Министерство на вътрешните работи Явор Симов, който с способи от бойни изкуства блъскаше публицистите в Народното събрание предишния петък до момента в който се опитваха да задават въпроси в коридорите на Демерджиев.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР