Стефан Николов ли ще се окаже по-хитър от очакваното, Гала

...
Стефан Николов ли ще се окаже по-хитър от очакваното, Гала
Коментари Харесай

Уникум: Стефан не спира да "дои" влюбената Гала!

Стефан Николов ли ще се окаже по-хитър от предстоящото, Гала ли ще излезе по-глупава, в сравнение с сме я мислили?! Отговорът на този въпрос е друг за всеки, само че истината е една и тя е, че половинката на водещата на " На кафе " не стопира да я " цоца " и " дои " за щяло и нещяло. А тя се къса да му угажда и му върви по гайдата, все едно й е дете.



Знаем, че без Гала, действително Стефан не става за нищо - опитва се като ко-водещ при нея и даде фира, отиде във Вип Брадър и феновете го презряха, а съквартирантите подвигнаха ръце от него, тъй като можел да приказва единствено за пчели... С какво, по какъв начин и къде тъкмо се занимава Стефчо, той си знае, само че общественият му облик и рейтинг се дължат единствено и само на едно - на връзките на жена му.

Зрители изпаднаха в потрес, а след това в бяс, откакто се разбра, че Галка е набутала благоверния си даже в предаването на Димитър Рачков, където ще би трябвало да му гледаме физиономията постоянно. Стефчо ще бъде измежду новите посетители на Митко, но да питаш за какво?! И с какво тъкмо е прочут, с изключение на, че спи с Гала?!

" А след това се чудим по какъв начин по този начин още били дружно, въпреки че той е по-млад и му се носи славата на сваляч. Че по какъв начин няма да е с Гала, бе?! Тя му е златната мина в тоя живот, златната му кокошка. И да се скъса да хойка с други, все при нея ще се връща, че за на никое място не е ", разясняват в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР