Стефан МАРКОВ Огромен джип Тойота Секвоя с украинска регистрация препречи

...
Стефан МАРКОВ Огромен джип Тойота Секвоя с украинска регистрация препречи
Коментари Харесай

Джип с украинска регистрация подлудява пловдивски квартал СНИМКИ

Стефан МАРКОВ

Огромен джип Тойота Секвоя с украинска регистрация препречи целия тротоар на пловдивска улица в квартал " Смирненски ", видя зорко фотооко на iNews.bg. Скъпарското возило бе гарирано от крепък украинец, бягащ от войната, напряко върху пешеходната зона и не даваше и най-малък късмет на майки с бебешки колички и възрастни хора да го заобиколят, без да се наложи да слязат на пътното платно. Нещо повече - дясната част на мощното возило даже се намираше върху зелена повърхност.

Наглата изцепка на джигита се случи на улица " Петър Ченков ", където украинското фемили е на квартира. Ядосани поданици от околните блокове описаха пред медията ни, че се случва въпросният джип да стои върху тротоара по цели дни, без да му се постановат санкции от общински чиновници. Те обаче всеки ден лепят санкции на другите коли, които паркират погрешно на пресечната огромна улица - " Лерин ".

" Секвоята " с украински номер остава " невидима " за длъжностните лица, само че е напълно очевидна бариера за хората, опитващи да минат по тротоара. Проблемите с паркирането под тепетата получават в последно време пандемични размери, тъй като вторият по величина град става дом на от ден на ден приходящи от Хасково, Свиленград, Кърджали и родопската яка. Това трансформира Пловдив в сцена на конкуренция за гариране с лозунг " кой превари - той завари ", само че е хубаво гледки като тази с украинския извършител да не бъдат допускани.



Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР