Стефан МАРКОВ, Novinite.bgДобилата небивала популярност у нас, а и не

...
Стефан МАРКОВ, Novinite.bgДобилата небивала популярност у нас, а и не
Коментари Харесай

ВИДЕО Първата наша порно звезда уби змея с прашка! Пусна се от Рилския манастир

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Добилата небивала известност у нас, а и освен, Диана Габровска очевидно знае по какъв начин да предизвика почитателите си в обществените мрежи. Тя е следвана от над 33 хиляди души в Инстаграм и точно там първата българка, която гради порно кариера с името си пусна малко видео от...Рилския манастир.

Тунингованата актриса от филмите за възрастни към този момент има зад тила си 7 секс подиуми - коя от коя по-горещи - от лесбо милувки, през групови осъществявания, до междурасови отдавания. Всъщност, единствено 4 от розовите видеа към този момент са видели бял свят и следва и останалите да бъдат излъчени от гръцката организация, с която Диана има договор.

По всички пи ар закони до тогава мокрещата сънищата на хиляди мъже Габровска би трябвало да държи интереса към личността й напомпан. И тя го прави по забележителен метод. Няма по какъв начин другояче да се регистрира това, че авторката на книга със заглавие " Аз, грешницата " влиза в Рилската обител...

Диана неотдавна да се разбере, че задачата й в порно промишлеността е да се изкачи до самия връх - да снима с най-известните мъже в сферата, да залага на все по-разкрепостени видеа, а в последна сметка да бъде отличена с порно Оскар в Съединени американски щати.

Novinite.bg й пожелава триумф, тъй като популяризира освен себе си, само че и страната. Диана Габровска не съумя да стане кметица на Момин проход на локалния избор преди 4 години, само че в този момент е напът да пробие по много по-шеметен метод и за нея да се приказва освен в Татковината.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР