Стефан е собственик на двуместната спортна машина и е от

...
Стефан е собственик на двуместната спортна машина и е от
Коментари Харесай

Това, Което Разкриха За Стефан, Който Загина С Ученика Си В Самолетната Катастрофа Ще Ви Скъса Сърцето, Ето Видео

Стефан е притежател на двуместната спортна машина и е от Пловдив. Той оставя брачна половинка и две дъщери. По-малката е била предходната година абитуриентка.

Стефан Василски е обезпечил първата премия за надпреварата за дронове, при откриването на което се разигра нещастието. Победителят във въздушната конкуренция щял да завоюва правото на 15-минутен полет с двуместния моторен аероплан на Василски. Това описа пред " Марица " Пенка Гарабетова, която е измежду уредниците на надпреварата.

По време на церемонията по откриването самолетът трябвало да мине над стадиона и да поздрави публиката. Той обаче аварирал и надпреварата било прекъснато още преди да стартира.

" Стефан беше доста умел водач, има доста часове във въздуха. Аз също съм летяла с него ", сподели Гарабетова.

Тя заяви, че самолетът на Василски нямал марка, а бил съединен персонално от него. " Сами си го сглобиха и летяха с него от доста години ", изясни дамата.

На стадиона в Оризари, зад който се е разрушил самолетът, към този момент работи екип от Националната следствена работа в София. Той ще управлява формираното следствено дело.

" Ако самолетът се беше разрушил на стадиона, нещастието щеше да бъде още по-голяма. По това време там е имало деца и младежи, участници в съревнование с дронове ", уточни шефът на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков.По първични данни повода за нещастието е техническа нередовност на самолета.

Крилото му се е отчупило във въздуха и е паднало на метри от едната врата на стадиона. Секунди по-късно самолетът се е превъртял и се е блъснал в дигата на река Марица. Стефан и спътникът му са издъхнали на място.

" От самолета нищо не бе останало. Всичко е смачкано. Телата на жертвите бяха извън ", разказа потресаващата панорама регионалният шеф на Пловдив Здравко Димитров, който е посетил местопроизшествието.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР