Стефан Д.. Снимка: Искра.бг Окръжен съд–Бургас гледа мярката за неотклонение на

...
Стефан Д.. Снимка: Искра.бг
Окръжен съд–Бургас гледа мярката за неотклонение на
Коментари Харесай

Мъжът, убил шофьора в с. Прилеп, каза от съда: Съжалявам!

Стефан Д.. Снимка: Искра.бг

Окръжен съд–Бургас гледа мярката за неотклонение на Стефан Д. , който упрекнат за това, че съзнателно е умъртвил лидер на камион в с. Прилеп. 46-годишният дядо на убитото 6-годишно дете от камион в селото беше арестуван за период до 72 часа.

Припомняме, че сигнал за случая беше получен към 15:19 часа на 28 август в Районното управление-Сунгурларе. Той е бил за пътен случай в региона на селото, при който товарен автомобил, ръководен от 57-годишен мъж от Аксаково , е блъснал момченце от с. Везенково, евентуално ненадейно пресякло пътното платно. В резултат на удара детето е починало на място .

Своевременно към мястото на случая се отправили близки и родственици на детето, които чествали наоколо. Спътникът на водача споделил, че е почнала разпра , при което той избягал. Свидетелят е съумял да алармира на тел. 112 за осъществените дейности. Дошлите на място полицейски чиновници установили гибелта на 57-годишния лидер . Убийството на водачът е осъществено с нож.

Дядото на момченцето сподели от съда: „ Съжалявам! “

Правната подготовка е по член 115 от Наказателен кодекс , който гласи: „ Който съзнателно умъртви другиго, се санкционира за ликвидиране с отнемане от независимост от 10 до 20 години. “ .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР