Стеф е една от най-популярните български момичета в OnlyFans. Никнейма,

...
Стеф е една от най-популярните български момичета в OnlyFans. Никнейма,
Коментари Харесай

Една от най-популярните българки в OnlyFans показа как се подготвя за секс сцените за сайта

Стеф е една от най-популярните български девойки в OnlyFans. Никнейма, под който се изявява родната татуирана мацка, е Tattstoner.

Тя не крие, че с горещите фотоси и клипчета, които разгласява в набиращия все по-голяма известност уебсайт за възрастни, си докарва внушителна сума пари. 
                             

Пред Vbox7 тя разкрива, че става въпрос за повече от 30-40 бона всеки месец. Красавицата твърди обаче, че нещата надалеч не са толкоз лесни, колкото наподобяват. Зад изявленията в обществената мрежа стоят часове работа, която изисква време, само че и стабилен опит, с който Стеф несъмнено може да се похвали.
                             

Палавата брюнетка споделя дребна част от работния си развой за платформат, като пусна видео в Инстаграм, на което демонстрира по какъв начин тъкмо се приготвя за секс сцените в OnlyFans.
От късото клипче, се вижда ясно, че секси инлуенсърката държи извънредно доста на физическата си форма.

Наскоро пък почитателите на Стефи се бяха загрижили за фотосите, които споделяше напоследък, защото измежду тях съвсем липсваха разголени фрагменти. Причината да заложи на по-скромни визии е, че обществената мрежа постоянно я блокира поради разкрепостените ѝ фотоси. 
                             

Независимо от това Tattstoner е задоволително провокативна и магнетична, с цел да печели благосклонността на от ден на ден почитатели.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР