Стайните цветя може да са много красиви. Основната идея те

...
Стайните цветя може да са много красиви. Основната идея те
Коментари Харесай

Опасно: Незабавно изхвърлете тези цветя от стаята си!

Стайните цветя може да са доста красиви. Основната концепция те да участват в дома ни е да ни донесат позитивни страсти. Всъщност обаче не всички са по този начин безобидни, колкото си мислим.

Поверия гласят, че не е редно да вземем за пример жена да украсява дома си и да отглежда катерещи се растения като бръшлян или лозя. Това трансформира силата на жилището и може да остави представителката на нежния пол вдовица, считали дедите ни.

В никакъв случай също така не е добре да има кактус в стаята на младо момиче. Той попречва брака. Мястото им е до компютъра или пък тв приемника.

В допълнение към националните поверия има и потвърдени с обстоятелства рискови резултати на някои растения. Списъкът в действителност е дълъг. Преди да си вземете каквото и да е растение, по-добре да ревизирате дали то няма да окаже неподходящо влияние върху вас, здравето ви и финансовото ви благоденствие.

Лилия

Красивите дребни лилии, които доста дизайнери употребяват за украшения, не би трябвало да са в дома ви. Те имат прекомерно мощен мирис, който е рисков за хора, които имат алергии или са астматици. На изцяло здрави хора може да аргументи замаяност или мигрена.

Аглаонема

Наличието на такова цвете в дома ви може да докара до отключване на психологични разстройства или поява на сърдечни и кожни болести.

Арекова палма

Тя е доста красива, само че по-дългосрочното й развъждане води до проблеми със сърцето и дишането. Може да се развият разнообразни алергии и астма.

Дифенбахия

Сокът на тези цветя, в случай че бъде обхванат, води до доста тежки изгаряния. Опасен е за очите. При усвояване провокира отравяне. Това цвете не трябва да участва в дома на фамилии с деца и домашни любимци.

Папрат

Те безусловно изсмукват позитивната сила от вкъщи ви и в това време носят злощастие.

Фикус

Тези цветя като че ли пъдят мъжете от живота ви. На някои места даже им споделят „ вдовици “.

Здравец

Той предизвиква главоболие. Освен това сокът му е отровен и рисков, в случай че влезе в контакт с кожата или храносмилателните органи.

източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР