Ставаме свидетели на поредните няколко загубени дни за България. Ставаме

...
Ставаме свидетели на поредните няколко загубени дни за България. Ставаме
Коментари Харесай

БСП: Изключително сме притеснени от развитието на ситуацията към момента

Ставаме очевидци на следващите няколко изгубени дни за България. Ставаме очевидци на едно безогледно търгуване на страната – разпределение на постове и регулатори. Това съобщи пред медии Георги Свиленски от във връзка връчването на първия мандат на ГЕРБ-СДС.

Той разкритикува вчерашните изказвания на ГЕРБ и ПП-ДБ, които по думите му са били за Борисов „ да извие ръцете “ на „ Промяната “, а „ Промяната “ по-късно „ да му се моли цяла вечер “ да не върне мандата, до момента в който най-после Делян Пеевски не им е споделил какво да вършат.

И до момента в който Кирил Петков се моли на Борисов да не връща мандата, разбираме, че в петък господин Пеевски е написал съглашението с разпределението на регулаторите, което още един път демонстрира наличието на тази сглобка, добави Свиленски.

Народният представител още един път подсети желанието на социалистите за избори 2 в 1.

България би трябвало да отиде на избори, или в противоположен случай ще имаме неустановеност, неустойчивост, кражба и систематизиране на държавните постове и държавните благосъстояния. Ние сме извънредно обезпокоени от развиването на обстановката все още, сподели още Свиленски.

Относно съглашението социалистът означи, че в него няма нито една дума за цените на горивата и повишението на приходите, а единствено разногласия кой да бъде министър и по какъв начин да се разпределят регулаторите.

Свиленски акцентира пред публицистите, че ще продължава да предлага решение за проблемите на хората, а не на проблемите на ръководещата коалиция.

На въпрос за здравето на Корнелия Нинова той отговори, че тя е добре и се възвръща.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР