Става въпрос за 724 кв.м. апартамент с 4 паркоместа Апартамент

...
Става въпрос за 724 кв.м. апартамент с 4 паркоместа Апартамент
Коментари Харесай

Това е най-скъпият апартамент в Бургас - 3 млн.евро


Става въпрос за 724 кв.м. апартамент с 4 паркоместа

Апартамент „ на запушалка “ за внушителната сума от 3 млн.евро е най-скъпото предложение на имотния пазар в Бургас, сподели инспекция на Флагман.бг.

Жилището е на страхотна локация – постройка „ Флора Панорама “, която е една от най-красивите освен в Бургас, само че и в Югоизточна България.

724-те кв.метра са на едно равнище на един от последните етажи, откъдето се отваря приказна гледка към целия град. От обявата излиза наяве, че многостайното жилище е с просторни стати с френски прозорци.

Има необятно предверие, кулоар, мастър спалня с насрещен аспект към морето, преходна гримьорна и баня, още веднъж с панорама „ море “.

В западната част има две по-малки спални със лични санитарни възли. Една от тях е с работен ъгъл, а другата с гардероб.

Жилището е с няколко сервизни пространства, огромна гримьорна, както и две големи тераси. От всекидневната се излиза към огромна зимна градина със стъклен покрив, а от главната кухня – към лятната такава, още веднъж направена със стъклен.
 Факсимиле от обявата
Предвидено е озеленяване, а кашпите са облечени с врачански варовик с типичен орнаменти. Те са непосредствено свързани с капковото напояване и осветяване.

Голямата тераса, на която се излиза от хола, е с морска гледка и опция да се инсталира шатра. Има и две скулптури на свинкс в розов мрамор.

Изгредане а охладителна и отоплителна система Дайкин с инсталирани въздуховоди в таваните. В баните и коридорите е планувано подово отопление.  Към жилището има и 4 паркоместа в подземния паркинг.

Обзавеждането му сигурно ще глътне най-малко още 1 млн.евро.

Цената е без аналог на пазара – към 5 хил.евро на кв.метър, само че и няма друго жилище от сходен висок клас, разкриха брокери. В същата тази постройка на вторичния пазар се продават още няколко жилището за по 3 хил.евро кв.м. 

Бихте ли дали 3 млн.евро за жилище в Бургас, въпреки и супер първокласно? Цели имения се продават на тази цена в Испания, Гърция, Италия или дребен остров в Средиземно море.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР