Starz и Sony обявиха, че Outlander ще се завърне със

...
Starz и Sony обявиха, че Outlander ще се завърне със
Коментари Харесай

Втората половина на сезон 7 на Outlander НАЙ-НАКРАЯ получи дата на пускане - предизвиква вълна от разочаровани фенове, за да излязат над 15 месеца `Droughtlander`

Starz и Sony оповестиха, че Outlander ще се завърне със сезон 7 част 2 през ноември, предизвиквайки вълна от разочаровани почитатели, с цел да излеят разочарованието си от последния дълъг Droughtlander; огромната вест пристигна с поредност от фотоси от новите епизоди, които включват основните артисти Caitríona Balfe и Sam Heughan

'November for 7b?!?!?! Това е ТОЛКОВА разочароващо. За да разпространявате супер огромен S7, след което ни дайте втората половина от него 15 месеца по-късно “, показа един почитател, което обобщава витриола, споделян в обществените медии и интернет.

" Повече от година, откогато първата половина не е " половина ", това е друг сезон!' съобщи различен неудовлетворен почитател, до момента в който различен елементарен написа: „ Ноември 2024? неуместно. Просто неуместно.

Изглежда мнозина считат, че дългото очакване е част от грабването на пари, с цел да накарат хората да заплащат месечните си абонаменти.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР