Старци се изпотрепаха тази сутрин заради евтино зеле в един

...
Старци се изпотрепаха тази сутрин заради евтино зеле в един
Коментари Харесай

Батални сцени: Старци се биха за евтино зеле в Плевен /видео/

Старци се изпотрепаха тази заран поради на ниска цена зеле в един от питателните магазини в Плевен. Възрастните хора бяха окупирали хипермаркета в кв. „ Сторгозия “ още от ранни зори, видя екип на Фрог.
Щом обектът отвори порти, множеството беловласи хора се спуснаха към зелето като към избавителен пояс в бурни води Продавачката не можеше да насмогне да го разопакова. Множеството я блъскаше и дамата на няколко пъти загуби почва под краката си. Само неколцина съумяха да се доберат до заветното зеле, което свърши тъкмо за 3 минути. По-агресивните хора се втурнаха да се боричкат. Други гледаха обезверено в профил и псуваха наред – главно управниците и живата си. Трети, подготвени да си търсят правата и по правосъден път, потеглиха да се разправят с продавачите.

Шашардисани от обстановката касиерките извадиха телефоните и започнаха да снимат навалицата. Новината, че зелето е свършило, накара хората да посърнат. Отличниците гордо застанаха на касите и откакто пратиха бързо се изнизаха, да не ги застигне гнева на мнозината, останали с празни ръце. Разликата в цената сред зелето на промоция и това в другите магазини се оказа 45 стотинки.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР