Стартовият състав на ЦСКА ще бъде сериозно променен за гостуването

...
Стартовият състав на ЦСКА ще бъде сериозно променен за гостуването
Коментари Харесай

ЦСКА променя състава за мача с Титоград

Стартовият състав на ЦСКА ще бъде съществено изменен за гостуването на Титоград на следващия ден, осведоми „ Тема Спорт “. „ Армейците “ играят срещата реванш в Лига Европа от 21:30 часа. „ Червените “ наподобяват сигурни за втория кръг, откакто победиха с 4:0 в Борисовата градина. Това ще е и една от аргументите за многото промени в състава по отношение на последната среща - домакинското 2:2 с Етър.

Друг претекст е сгъстеният цикъл, в който се намира тимът. За първи път като титуляр ще започва централният нападател Тони Уот. Али Coy ще получи отмора, другояче ще му се натрупат 4 мача в границите на към две седмици с идния в събота дуел против Черно море на " Армията ". А и след варненци за ЦСКА идва домашен конфликт с Осиек във 2-ия кръг на ЛЕ.

В офанзива ще има и други разбърквания, като Тиаго или Фабрини няма да попадат измежду 11-те. Един от тях ще започва зад нападателя, а другият ще остане запаса. Руснакът Давидов сигурно ще стартира, като той по-скоро ще нападна по левия фланг, а няма да е на номиналната си позиция като нападателен халф. Давидов не се включи против Титоград, а против Етър записа половин час на терена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР