Стартови съставиЛивърпул: Алисон; Александър-Арнолд, Матип, Ван Дайк, Робъртсън; Милнър, Хендерсън,

...
Стартови съставиЛивърпул: Алисон; Александър-Арнолд, Матип, Ван Дайк, Робъртсън; Милнър, Хендерсън,
Коментари Харесай

НА ЖИВО: "Ливърпул" - "Барселона"



Стартови сформира

" Ливърпул ": Алисон; Александър-Арнолд, Матип, Ван Дайк, Робъртсън; Милнър, Хендерсън, Фабиньо; Шакири, Ориги, Мане

" Барселона ": Тер Стеген; Сержи Роберто, Пике, Лангле, Алба; Ракитич, Бускетс, Видал; Меси, Суарес, Коутиньо

Време е за първия полуфинал-реванш в Шампионската лига през този сезон. " Ливърпул " ще се опита да сътвори чудото на " Анфийлд " против " Барселона ", откакто англичаните изгубиха първата среща с 0:3.

Да отбележиш 3 гола на каталунците, е сложна задача. Да направиш това без две от остриетата си в офанзива - звучи непостижимо. Да сътвориш всичко това без да допуснеш попадение - граничи с фантазията.

Именно от това се нуждаят играчите на Юрген Клоп, които ще би трябвало да обезвреждат тежката си загуба с 0:3 на Камп Ноу.
Меси разруши " Ливърпул ", геният към този момент има 600 гола с екипа на " Барселона " (ВИДЕО) Аржентинската звезда с две попадения за класическия триумф на каталунците
Ливърпул " ще бъде без контузените Мохамед Салах и Роберто Фирмино. В знак на феърплей, каталунците пожелаха бързо възобновяване на египетския нападател на " алените ".

Емоционално ще бъде завръщането на митичния " Анфийлд " на някогашните футболисти на " Ливърпул " Луис Суарес и Филипе Коутиньо, които не са признати с възторг от почитателите на мърсисайдци. Уругваецът - поради бурната си наслада в първата среща, а бразилецът - заради голямото предпочитание да напусне британския отбор.

За нова магическа вечер като онази в Истанбулмечтае " Ливърпул ". За край на " Барселона " мечтае каталунската част на Испания - с цел да бъде задачата една стъпка поблизо - успех в Шампионската лига посред Мадрид.

Снимка: Getty Images
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР