Стартовата цена от 13 500 лв. важи за лада XRAY

...
Стартовата цена от 13 500 лв. важи за лада XRAY
Коментари Харесай

Няма Да Повярвате Само Колко Ще Струва Новият Свръхлуксозен Джип На Лада! Когато Разберете Ще Тичате Към Шоурума!

Стартовата цена от 13 500 лева важи за лада XRAY с 1,6-литров бензинов мотор с мощ 109 коня и 5-степенна механична скоростна кутия с съоръжение Optima, което включва въздушни възглавници за водача и пасажера до него, антиблокиръща система ABS+EBD, ESP и за надзор на тягата TCS, за удържане при надолнище, електрически стъкла на предните порти, контролиране на предната седалка на водача на височина, аудиосистема с тъчскрийн екран и Bluetooth, 16-цолови джанти и така нататък

Най-скъпият пакет за съветския кросоувър Prestige включва сензори за светлините и чистачките, затопляне на предното стъкло, климатроник, камера за задно виждане и тонирани задни стъкла. С това съоръжение автомобилът върви и с 1,8-литров бензинов мотор с автоматизирана трансмисия.

Дължината на серийната версия на кросоувъра Lada XRAY е 4164 мм, широчината – 1764 мм, а височината – 1570 мм. Минималният размер на багажника е 324 л, а при свалени задни седалки той нараства до 770 литра.

Руснаците нямат съмнения, че XRAY ще мине европейския краштест по стандарта EuroNCAP. От АвтоВАЗ считат, че колата ще набере най-малко три звезди от пет вероятни и ще се продава без проблеми в Европа, написа Пик.

В края на годината ще излезе и версията XRAY Cross със задвижване 4×2 и 4×4, а също по този начин и Vesta Cross, която ще е със задвижване единствено на предните колела.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР