Стартираха продажбите в един от най-иновативните и луксозни комплекси в

...
Стартираха продажбите в един от най-иновативните и луксозни комплекси в
Коментари Харесай

„DIAMONDTOWN“ - уютният дом в сърцето на Пловдив

Стартираха продажбите в един от най-иновативните и първокласни комплекси в идеалния център на Пловдив, оповестяват от екипа на вложителя. „ DIAMONDTOWN “ е комбиниране на актуалната архитектура и дизайн, просторни жилищни площи и съвременна инфраструктура. Живот в идеалния център, комбиниран с комфорта и спокойствието на тиха улица, е изпълним разкош.

Локацията му е съвършена - постройката попада на едно от най-притегателните места в града - ул. " Д-р Г. М. Димитров " № 27-29, на минута от библиотека " Иван Вазов " и Градската градина. Проектът „ DIAMONDTOWN “ е дело на арх. Борис и Мила Лазарови и се осъществя като комбинация от четири здания със лична обособена зелена зона за отдих с детски ъгъл. Апартаментите са деликатно проектирани със блян за оптимална жилищна повърхност и прави форми на пространствата.

Визията е стилна, съвременна и съобразена с образа и духа на Тютюневия град

Локализиран в сърцето на Пловдив, този първокласен парцел съчетава доста изгоди за клиента - той е съвършен избор за дом за хората, които търсят високо качество на живот или пък обезпечена сполучлива инвестиция. Покупката на жилище в идеалния център е извънредно рационална и рентабилна, тъй като даже и при променливи условия на пазара цената на този тип парцел единствено може да нараства, поучават специалисти от имотния пазар. От капиталовата компания прибавят, че подсигуряват на купувачите чудесно местонахождение, потребление на съвременни и устойчиви материали при реализирането на плана, а също по този начин извънредно непоколебим строителен контрол при осъществяването му.

„ Ние сме помислили и за главния проблем на живеещите в центъра на града - паркирането “, настояват от екипа на вложителя.

То е обезпечено на 100% посредством подземни и надземни паркоместа

„ За построяването на всяка нова постройка ние влагаме отношение и точност и в най-малкия подробност. Нашата задача е да осигурим оптимално успокоение, комфорт и уют за живеещите тук “, допълват от екипа.

За професионална консултация по отношение на разпределения и свободни жилища:

Отдел продажби:

0879/056-455 и 0876/093-009
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР