Стартира традиционната кампания за пролетно почистване в община Смолян. Тя

...
Стартира традиционната кампания за пролетно почистване в община Смолян. Тя
Коментари Харесай

Стартира традиционната кампания за пролетно почистване в община Смолян

Стартира обичайна акция за пролетно разчистване в община Смолян. Тя ще продължи до 21 май, като ще протече под мотото „ Смолян – чист и зелен “.

Сред главните действия на акцията са разчистване на междублоковите пространства, публичните паркинги и други обществени места; градини, детски и спортни площадки; нерегламентирани сметища на територията на общината.

Събраните боклуци би трябвало да бъдат поставяни в съдовете за битови боклуци или в чували до тях. Община Смолян ще раздава гратис найлонови чували, с цел да се избегне вторично замърсяване. Гражданите могат да ги получат от 03 до 20 май, сред 8.30 и 17.00 часа в стая 441 на ет.4 в постройката на общинската администрация.

По този мотив кметът Николай Мелемов приканва хората да се включат в акцията, с цел да създадем територията, в която живеем по-красива, по-чиста. „ Основната ни цел не е единствено да почистим града и да подобрим околната среда, а като се включим персонално в акцията, да станем съпричастни, ангажирани и виновни Смолян – да бъде по-приветлив и по-привлекателен, както за нас, по този начин и за гостите ни. За да бъде градът ни чист, дано дружно да го пазим и поддържаме “, приканва Мелемов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР