Стартира приемът за първата по рода си магистърска програма в

...
Стартира приемът за първата по рода си магистърска програма в
Коментари Харесай

Стартира първата магистратура по блокчейн в България


Стартира приемът за първата по рода си магистърска стратегия в България, която ще образова експерти в областта на блокчейн технологиите. Новата магистърска стратегия няма да изисква предходен опит в региона на програмирането. Тя е с бизнес устременост и ще основава експерти в настоящата и перспективна област на внедряването, консултирането, продажбата и стратегическото ръководство на блокчейн – една от най-значимите за развиването на света технологии, която стана разпознаваема за необятната публика най-много към навлизането на криптовалутите.

Магистърската стратегия „ Бизнес и цифрова промяна – блокчейн нововъведения “ е основана от Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ) в партньорство с водещите софтуерни компании Software Group и Булпрос Консултинг. Частната просветителна институция има дългогодишна традиция за подготовка на висококвалифицирани фрагменти за българския и международен пазар, като реализира част от образователно-квалификационните степени взаимно с университета в Шефилд и в партньорство с Института за бизнесмени на Сиско, Българската мрежа, Saatchi & Saatchi, Медийна академия „ Българион “ и ERP Academy. Университетът има и интернационална акредитация от Британската акредитационна комисия за качеството на образователния развой, преподавателския състав и материалната база.

„ Днешния високотехнологичен свят е напълно погълнал всекидневието на всеки един от нас. Блокчейн е една от най-новите технологии, които дават сериозна поръчка да трансформират света подобен, какъвто го познаваме. Преди да навлезем в „ дълбоките води “ обаче, ще се срещнем с историята на блокчейн технологията и нейното развиване. Студентите ни ще схванат по какъв начин е устроена, по какъв начин действа и какви са главните характерности, които я вършат толкоз забавна и значима. Блокчейн е събитие, което ще окаже въздействие върху всички браншове – от банковия до здравния, през музиката, чак до маркетинга. Специалисти, които познават добре материята към този момент са извънредно търсени от бизнеса и имат опция за огромно професионално развиване, както и доста високо възнаграждение “, разясняват специалистите, които са част от магистърската стратегия.

Сред лекторите в магистърската стратегия „ Бизнес и цифрова промяна – блокчейн нововъведения “ са Николай Живанкин, Радой Стоянов, Александър Захариев и Ангел Парасков –специалисти с дълготраен опит в областта на технологиите, финансите и бизнеса. По време на образованието си студентите ще учат основите на блокчейн технологията, крипто-портфейлите, криптовалутите, крипто-борсите, умните контракти (Smart Contracts) и нововъведенията в подтекста на блокчейн технологията. В един от курсовете ще бъде наранена и тематиката за финансирането на крипто-проект посредством един от най-иновативните способи за събиране на средства Initial Coin Offering (ICO). В профилирания курс ще се прегледат стъпките, които са нужни за образуване на ICO, технологиите и процесите, на които се базира, факторите за неговия триумф, както и практическа разработка на ICO план.

Повече информация можете да откриете в уеб страницата на магистърската стратегия „ Бизнес и цифрова промяна – блокчейн нововъведения “: http://bdt.vuzf.bg, както и във Facebook на адрес: https://www.facebook.com/bdt.vuzf/
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР