Стартира приемът на проектите по малките граждански инициативи за 2019

...
Стартира приемът на проектите по малките граждански инициативи за 2019
Коментари Харесай

Сега е моментът! Дават до 3 бона на врачани да разкрасяват града

Стартира приемът на плановете по дребните цивилен начинания за 2019 година във Враца, научи организация BulNews. Срокът за подаване на предложенията е до 28 март, като всеки мераклия да разкраси града с до 3 000 лв. може да получи подробна информация в осведомителния център при общинската администрация. Постъпилите планове ще бъдат оценени от непрекъснатата комисия по стратегии с европейско и национално финансиране, като се чака ползата по плана тази година да е още по-голям.
Допустими претенденти по плана са инициативни комитети на жители, образувани по отношение на осъществяването му и управителни препоръки на етажна благосъстоятелност. Средствата, които се отпускат, са за възстановяване на инфраструктурата в междублокови пространства и общи зелени площи, основаване и съоръжение на зони за отдих, създаване на беседки, спортни и детски площадки и други.
Допустимите разноски по плана са за посадъчен материал, градинско съоръжение, превоз на нужните по плана материали, строителни материали и за съоръжение на зони за отдих, спортни, детски площадки и беседки. Допуснатите планови оферти ще се правят оценка и класират до 18 април, а продължителността на дейностите е до 27 септември.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР