Стартира изплащането на средствата по трета фаза на програмата за

...
Стартира изплащането на средствата по трета фаза на програмата за
Коментари Харесай

355 фирми получиха над 1,1 млн. лв. подкрепа с оборотен капитал в трета фаза

Стартира изплащането на средствата по трета фаза на програмата за поддръжка с оборотен капитал. Със заповед на изпълнителния шеф на, издадена на 2 юли 2021 година, приходната организация заплати над 1,1 милиона лв. на общо 355 компании, наранени от противоепидемичните ограничения, оповестиха от приходната организация.

Близо 2 800 сдружения са поискали поддръжка с оборотен капитал във фаза 3 на програмата. Общият размер на поисканата безплатна финансова помощ е съвсем 30 млн. лева По първите две етапи на програмата за обезпечаване на оборотен капитал посредством безплатни средства са изплатени над 120 млн. лв., напомнят от Национална агенция за приходите. Приходната организация ще продължи да изплаща средствата през идващите седмици, а утвърдените претенденти ще бъдат оповестявани в рубриката „ Подкрепа посредством оборотен капитал “ в уеб страницата на приходната организация.
 Повече от 1500 компании саа подали заявките си за Коронавирус помощи Повече от 1500 компании саа подали заявките си за Коронавирус помощи
Над 1500 компании са подали заявки пред Национална агенция за приходите за обезщетения за интервала 22-ри март - 30-ти април, в който активността им бе неразрешена зарад...

Допълнителни уточнения за обезпечаването на поддръжка посредством оборотен капитал и отчитането на активността претендентите могат да намерят в обновената графа „ Често задавани въпроси и техните отговори “ в уеб страницата на Национална агенция за приходите. Информация и подпомагане клиентите могат да получат и на e-mail: [email protected] или на осведомителния телефон на Национална агенция за приходите: 0700 18 700. Обаждането е на цена, съгласно цената на съответния оператор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР