Стартира инициативата на Декатлон България и БК Шоутайм Варна в

...
Стартира инициативата на Декатлон България и БК Шоутайм Варна в
Коментари Харесай

Ученици от Варна се докосват до магията на баскетбола! Включи се и ти!

Стартира самодейността на Декатлон България и БК " Шоутайм " Варна в лицето на Кирил Петров (главен треньор в клуба) за осъществяване на открити тренировки по баскетбол за възпитаници от 1 до 5 клас.

Целта е повече деца да се срещнат със спорта баскетбол, да научат главните правила и детайли, а в края на тренировката всяко дете ще получи специфичен подарък от верига спортни магазини Декатлон.

Първото събитие се организира с възпитаници от Френският Лицей във Варна " Шарл Перо ", като над 20 деца взеха присъединяване в извършената подготовка от основния треньор в школата на БК " Шоутайм " - Кирил Петров. Бяха демонстрирани разнообразни съществени баскетболни придвижвания като дрибъл, ловене и подаване, пукотевица в коша и разнообразни игри, с което децата, като се изключи че получиха нови умения, схванаха че посредством играта с оранжевата топка могат и доста да се забавляват.

За да разберете в кое учебно заведение ще бъде идната открита подготовка, можете да следите страницата на Декатлон, където ще бъдат оповестени всички идни събития -

А в случай че желаете Вашите деца да упражняват постоянно баскетбол, посетете страницата на БК " Шоутайм ", където ще намерите повече информация за клуба, треньорите от школата и къде се организират тренировките -
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР