Стартира фазата, в която грандовете от английската Висша лига се

...
Стартира фазата, в която грандовете от английската Висша лига се
Коментари Харесай

Джерард срещу кръвния враг Юнайтед в необичайно жесток за фазата дуел

Стартира етапа, в която грандовете от британската Висша лига се включват в най-стария футболен шампионат в света - ФА Къп. Още на 1/32-финалния стадий обаче се оформи един като че ли прекомерно сериозен конфликт за тази фаза, който опълчва елитните Манчестър Юнайтед и Астън Вила.
Джерард се завръща в дома на огромния зложелател Юнайтед
Гостите са предвождани от легендата на Ливърпул Стивън Джерард, който ще се изправи против най-големия си противник от моментите си на футболист на мърсисайдци, което придава спомагателен заряд на конфликта. Той ще се организира на " Олд Трафорд " в понеделник (10 януари), като ще стартира в 21:55 часа българско време.

При последната среща сред тези тимове краен победител излезе Астън Вила след минимална победа с 1:0, тъкмо като посетител. Коефициентът на efbet за нов триумф в интерес на " виланите " е 5,00, до момента в който за победа на Юнайтед е 1,75 (равенството е оценено на 4,00).

Преди упоменатата последна среща сред тях, двата отбора правеха голови зрелища и падаха най-малко по три попадения в четири следващи конфликта при формалните им мачове, като единствено в един от тези случаи всичките голове бяха на сметката на единия отбор (3:0 за Юнайтед) - при всички останали и двата тима се разписваха.



За въпросните четири мача паднаха 14 гола (средно по 3,5 на мач). Коефициентът и този път и двата отбора да се разпишат е 1,90, до момента в който за няма гол/гол е 2,05. Съответно ставката за над 3,5 попадения е 3,25, до момента в който за под 2,5 е 2,05.

Съперничеството на Юнайтед и Вила е в серия от три следващи дуела, в които има двуцифрен брой изпълнени корнери (общо 36 ъглови удара за трите мача - приблизително по 12 на двубой). Коефициентът и този път да са над 11,5 е 2,60, до момента в който за под 10,5 е 1,75.
Манчестър Юнайтед - Астън Вила: Гаранция за... грубост
Друго, което прави усещане, е, че Юнайтед и Вила играят доста жестоко един против различен. В пет следващи мача има най-малко по 4 картона (средно по 4,4 на среща), измежду всички тях и един червен. Коефициентът на efbet за над 4,5 картона в този мач е 3,20, до момента в който за под 3,5 е 1,85. Ставката за червен картон още през първото полувреме пък е 24,00.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР