Стартира делото срещу мнимият депутат Сергей Димитров, съобщава Трафикнюз“. 33-годишният

...
Стартира делото срещу мнимият депутат Сергей Димитров, съобщава Трафикнюз“. 33-годишният
Коментари Харесай

Подсъдим ,,депутат“ в съда: Питайте ,,Промяната“ за мен! Ще разкажа всичко на пресконференция

Стартира делото против мнимият народен представител Сергей Димитров, оповестява „ Трафикнюз “. 33-годишният мъж съобщи, че към този момент ще се въздържи от мнения, само че предложи на публицистите пред правосъдната зала да „ питат Промяната за него “.

„ След делото ще дам конференция и ще опиша всичко “,заяви Димитров.

Той е упрекнат, че през последните две години в Пловдив и Асеновград е заблудил три мъже и една жена, за което е получил 12 950 лв..

До момента е открито, че Сергей е правил измамите като се е представял за народен представител, юрист, арбитър, представител на религиозна организация и медиатор на политическа партия. Той употребявал няколко схеми и е обещавал, че може да узакони противозаконни постройки в разнообразни обитаеми места в Пловдивска област, което не се е случило.

Пред хора, които били изгубили парцелите си посредством продажби от частен правосъден реализатор поради неплатени задължения, твърдял, че можел да им ги върне, като заведе правосъдни каузи и ги завоюва. Димитров получавал възнаграждение, само че не правил услугите.

На 12 юли 2022 година след подаден сигнал и осъществени оперативни мероприятия от чиновници на отдел „ Икономическа полиция “ към ОД на МВР-Пловдив, мнимият народен представител е бил арестуван в Пловдив. При персонален обиск у него е била открита пластика, която наподобявала служебна депутатска карта, с надпис „ национален ръководител “.

Димитров е имал офис за съвещания в центъра на Пловдив. Там приемал хора като се представял за медиатор на политическа партия и представител на религиозна организация. Обещавал, че можел да помогне при легализиране на постройки и други действия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР