Старши треньорът на Юрген Клоп коментира последното интервю на Мохамед

...
Старши треньорът на Юрген Клоп коментира последното интервю на Мохамед
Коментари Харесай

Клоп с категоричен коментар за бъдещето на Салах

Старши треньорът на Юрген Клоп разяснява последното изявление на Мохамед Салах, в което египтянинът говореше за новия си контракт с мърсисайдци. Според Клоп подобен конктракт ще бъде подписан, само че за това е нужно време. Той разкри и че Алисон и Трент Александър-Арнолд към този момент са възобновили тренировки.
„ В днешни дни е рисково с тези изявленията. Ние знаем, аз знам, че Мо желае да остане. Ние също желаеме да остане. Тези неща лишават време. Всичко е наред. Аз съм позитивно надъхан в това отношение. Феновете не са толкоз нервни, какъв брой сте вие, публицистите ", съобщи Клоп.
" Трент и Алисон упражняваха през вчерашния ден. Дивок и Тиаго – не. Всички играчи, които не са контузени или не играят на Купата на Африка, са разполагаем. Харви Елиът към този момент прави някои неща на подготвителното игрище и наподобява обещаващо. Не е толкоз надалеч от това да възобнови тренировки с тима ", добави германецът.
" Фалшивите проби? Това са позитивни проби. Когато имаш опция да направиш още един тест, ден или ден и половина по-късно, той може да се окаже отрицателен. След това би трябвало да направиш и трети тест. Между първия и третия не можеш да използваш тези играчи ", обясни Клоп обстановката към подправените позитивни проби, поради които бе отсрочен първия мач сред Арсенал и Ливърпул, който трябваше да се играе на " Емиратс " минали четвъртък.
Микел Артета прави отлична работа. В състава има доста млади играчи. Вълнуващо е да гледаш нападателното трио. Има ясна концепция и мисля, че тимът е доста по-добър от предходния път, когато се срещнахме (б.ред. - през ноември Ливърпул победи Арсенал с 4:0 на „ Анфийлд “). Много сложен чоп “, разяснява Клоп на днешната си конференция.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР