Старши треньорът на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов организира учебна игра,

...
Старши треньорът на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов организира учебна игра,
Коментари Харесай

Вили Вуцов организира учебна игра на Янтра с аматьори

Старши треньорът на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов провежда образователна игра, с цел да опознае по-добре тима си и да им обезпечи повече процедура преди решаващите мачове за оставане във Втора лига.

Съперник на следващия ден ще бъде аматьорският Локомотив (Дряново), който се състезава в третото равнище на българския футбол. Учебната игра в две полувремена по 30 минути, ще се състои на следващия ден от 17:45 на стадион " Христо Ботев " и е част от подготовката за идния значим дуел против дублиращия отбор на Ботев (Пловдив). Мачът против пловдивчани е в понеделник от 18 часа, а билетите за срещата към този момент са в продажба в мрежата на Евентим.

В Янтра всички играчи са здрави. За дуела с Ботев, както и при визитата на Монтана обаче Вили Вуцов няма да може да употребява полузащитника Дани Гаджев. Той получи деветия си жълт картон за сезона при визитата на Крумовград и ще би трябвало да почива в две срещи. Янтра 2019 (Габрово) е на 14-о място във Втора лига с 31 точки, колкото има и първия под чертата на изпадащите Миньор (Перник). Положението при Ботев Пловдив II е още по-трудно, защото те са чак предпоследни с 27 точки.

Дряновци са на дъното на трета лига-Северозапад и се борят за опазване на мястото си. Въпросният спаринг ще бъде потребен и за тях преди мача им против съседите от Боруна (Царева ливада). Битката в дъното на класирането в тази Трета лига е в събота на стадиона в Дряново.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР