Старши треньорът на волейболния Хебър (Пазарджик) Атанас Петров сподели след

...
Старши треньорът на волейболния Хебър (Пазарджик) Атанас Петров сподели след
Коментари Харесай

Атанас Петров: В Русе ще е тежко

Старши треньорът на волейболния Хебър (Пазарджик) Атанас Петров показа след триумфа с 3:0 над Дунав (Русе) в първата среща от 1/4-финалните плейофи в Суперлигата, че вторият мач против русенци няма да бъде по никакъв начин елементарен.

" Започнаха доста мощно геймовете, от самото начало имаше доста положително осъществяване на сервис, те знаеха, че това е методът, по който би трябвало да работят. При нас се получи малко по-добре този път. Това е нашата игра, въодушевени, със мощен сервис, доста добре в отбрана и доста положителни отигравания в офанзива. Мисля, че ни чака тежък мач в Русе ", показа наставникът на Хебър.

" Дунав биха мощен и нападателен сервис, ние не успяхме да разиграем центровете, малко ни се опрости играта, само че крайните ни нападатели се показаха добре. Стояхме радикално друго, да вземем за пример от последния мач. Отношението на целия тим в игрището беше ключът към триумфа ".

" Отиваме в Русе, с цел да спечелим серията с 2:0 триумфа. Играем плейофи и мисля, че това е най-хубавият ни мач. Не мислим за идната фаза, а за мача в Русе. Ако си вземем всички мачове у дома ще станем първенци. То е обикновено. Дано да играем със същото отношение в Русе”, приключи Петров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР