Старши треньорът на Вихрен (Сандански) Наджи Шенсой говори пред официалния

...
Старши треньорът на Вихрен (Сандански) Наджи Шенсой говори пред официалния
Коментари Харесай

Наджи Шенсой: Кога ще играем добър футбол?! Когато хората по трибуните си купят семки и забравят да ги изядат

Старши треньорът на Вихрен (Сандански) Наджи Шенсой приказва пред формалния уебсайт преди гостуването на ФК Кюстендил в регионален полуфинал за Купата на Аматьорската лига. Срещата е в сряда в Кюстендил от 15:00 часа, а двата тима играха за състезание през уикенда в Сандански, като мачът приключи наедно 2:2.

„ Утре би трябвало да спечелим непременно! Този мач се явява доста значим за нас, тъй като споделих нееднократно – нашата цел е да спечелим шампионата. Лошото е, че през уикенда дадохме мотив на противника да си върне самочувствието, вместо да си затворим мача и да го спечелим. Ние трябваше да създадем две неща – да спечелим, откакто поведохме с 2:0 и да играем на равнище освен 30-35 минути, а най-малко до 65-7-ата минута. Не го направихме, а единствено с 35 минути няма по какъв начин да спечелиш мач “, разяснява Наджи Шенсой.

„ С нашата игра обаче ние направихме по този начин, че дадохме опция съперникът да си намерения, че има шансове в утрешния мач, а в случай че го бяхме победили през уикенда, щеше да бъде напълно друго. Защото истината е, че откакто поведохме с 2:0 видях по какъв начин гостите от Кюстендил рухнаха ментално. След наша неточност обаче те върнаха един гол преди полувремето и тъкмо с този гол те си върнаха психическата резистентност. А през второто полувреме ние заиграхме постепенно, тъй като нямахме сили. Кюстендил е много по-млад тим, играчите му тичат повече и стигнаха до равенството “, сподели още наставникът на Вихрен.

На въпрос, чака ли по-труден мач на следващия ден спрямо миналия, Наджи Шенсой отговори: „ Всичко зависи напълно от нас. Ако ние играем по този начин, както в първите 35 минути в събота, няма да имаме проблеми и можем да спечелим. “

„ Много постоянно споделям на футболистите – знаете ли по кое време ще разберете дали играем добър футбол?! Когато почитателите дойдат на трибуните и са си купили семки, само че не помнят да ги изядат. Ако извършите по този начин, че те гледат вас, а не в телефоните си, значи, че вървим по верния път “, приключи в типичния си жанр треньорът.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР