Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич говори днес

...
Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич говори днес
Коментари Харесай

Илич: Имаме 28 футболисти, не водим 20 точки, за да сме спокойни

Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич приказва през днешния ден пред медиите.

" Доволен съм от положението на играчите след почивката. Най-важно е да няма контузени. Хубаво е да си на върха. ЦСКА би трябвало постоянно да е на първото място като максимален български клуб. Сега ни следва по-тежката част, тъй като до момента още нищо не сме спечелили. По-трудното е да се задържиш на върха, в сравнение с да стигнеш до него. Не обичам да приказвам за бъдещето, ще играем мач за мач ", сподели Илич преди днешното занятие на отбора.
13  Тренировка на ЦСКА - София
“Хайнц е първокласен състезател, ще ни помогне доста. Линдсет ще му помогне за адаптацията. Бамба претърпя интервенция, ще му би трябвало още време преди да се включи в главната група. Няма да бързаме, когато е подготвен, тогава ще се включи към тренировките. Трябва да е здрав, с цел да разгадавам на него ”, обясни сръбският треньор.

Разполагаме с 28 играчи и в този лист са и контузените Дончев и Бамба. Имаме и четирима млади в първия състав. Ако идват нови, би трябвало да вдигнат класата.
13  Тренировка на ЦСКА - София
Всички знаят какъв брой са значими почитателите на ЦСКА. Със сигурност при по-голяма поддръжка футболистите ще дават още повече от себе си. Кога ще се върнат, зависи от тях, само че ние имаме потребност от тях.

На прав път сме, значимо е да бъдем отбор. Има доста мачове, не водим 20 точки, с цел да сме спокойни. Грешките са част от футбола. Който допусне по малко, ще завоюва.

Няма да има разпределяне, тъй като нямаме право на неточности. Моето огромно предпочитание е да станем първенци, ще се борим с всички сили ”, приключи Саша Илич.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР