Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, отхвърли вариант за

...
Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, отхвърли вариант за
Коментари Харесай

Илич: Няма никакъв шанс да подценим мача с Гигант за Купата

Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, отхвърли вид за подценяване на аматьорския Гигант Съединение в идния конфликт за Sesame Купа на България другата седмица.

Сърбинът взе присъединяване в демонстративния мач сред ветерани на Левски и ЦСКА по самодейност на Аджибадем Клиник за месеца на мъжкото здраве.

" Ще има доста хора на стадиона в Съединение. В актуалния футбол не може да си позволиш да подценяваш който и да е противник. Няма да подценим Гигант, приоритет за нас е да преминем в идващия кръг ", сподели Саша Илич пред кореспонденти след срещата.

" Напролет ще бъде доста тежко. Лудогорец е доста мощен тим, има и два мача по-малко от нас. Моят тим има потребност от отмора. Тренираме от юни и в този момент паузата не е толкоз огромна и идва в точния момент, имаме и подготовка, всичко е наред ", сподели Илич.

Легендата на Партизан също има вяра, че Сърбия може да стигне надалеч на Световното състезание.

" Сърбия има страховит тим, предвождан от Митрович, Влахович, Милинкович-Савич, Тадич, които играят във водещи шампионати. Бяхме първи в квалификациите пред Португалия и тимът има шансове да стигне надалеч на Световното състезание ", сподели Илич.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР