Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич е обявил пред

...
Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич е обявил пред
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ: Саша Илич постави условие за титла на ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич е оповестил пред управлението на клуба неговата рецепта за купата на " алените " в края на сезона. От " Армията " разкриха, че сръбският експерт, който прати отбора на върха в класирането на efbet Лига, е поискал 3 нови попълнения за втория дял на сезона, с цел да има успех в края на акцията. Той желал укрепване и в отбрана, и в халфовата линия и в нахлуване.

Илич обаче прецизирал нещо доста значимо - новите би трябвало да са от висока класа. Сърбинът обяснил, че няма никаква потребност клубът да притегля цялостен куп нови играчи, които не дават отговор на условията му. Саша Илич бил подготвен на единствено едно ново попълнение, само че то да е от такава класа, че да подсигурява повдигане на равнището на клуба.

Все още не е ясно по какъв начин ще работят " алените " шефове, само че е доста по-вероятно те да вземат трима нови, а не един от доста висока класа, тъй като по този начин ще им излезе доста по-евтино.

Твърди се, че към днешна дата ЦСКА е в договаряния с бразилски халф, който да укрепи отбора от януари. Става дума за състезател с изминал контракт, който да пристигна на " Армията " като свободен сътрудник. Разговорите обаче вървят тромаво поради сътрудника на играча, който желае да подсигури допустимо най-хубави условия за клиента си, а това не е по усета на ЦСКА.

В същото време стана ясно, че " алените " се пробват да смъкват цената на Гарсес и да го вземат с непрекъснат контракт от януари. В момента той е на " Армията " чартърен, а правата му се държат от бразилския Бруске. В договора има уговорка за откупуване на стойност 600 хиляди $ в този момент и 650 хиляди през лятото. От ЦСКА обаче желаят да го вземат против единствено 300 хиляди $. Много евентуално е бразилците да се съгласят, защото изпитват съществени финансови проблеми и имат незабавна потребност от свежи пари.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР