Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев сподели какво мисли

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев сподели какво мисли
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Не мислим за първите два отбора, фокусираме се върху следващия мач

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев показа какво мисли след успеха на своя тим над Септември с 3:1. Наставникът сподели, че не е удовлетворен от началото, само че призна, че класата си е проличала.

" Казах на моите играчи, че Септември разполага с доста добър и млад състав, а в случай че го оставиш да играе, може да ти сътвори проблеми. Не влязохме доста добре в мача, може би имаше отмалялост и от мача с Ботев, само че това не е опрощение ", стартира Янчев.

" На полувремето споделих на момчетата, че предоставяме прекомерно доста топки, с които играят умерено. Не бяхме покрай тях. Класата обаче си пролича. Визирам най-много първия гол на Чочев. Статичните положения са част от играта и доста акцентираме на тях. Прекалено доста дадохме самодейността на Септември, което на мен не ми хареса. Имаме потребност от човек там където изпробвахме Радослав Кирилов. Георги Русев се оправя също отлично. Тази роля не му е непозната, така че съм удовлетворен ", продължи експертът.

" Гледаме си мачовете, които предстоят. На дневен ред са празниците и желая да поздравя цяла България. Фокусираме се върху идващия противник, не мислим за първите два тима ", приключи Янчев.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР