Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев каза, че отборът

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев каза, че отборът
Коментари Харесай

Играхме под нивото си, откровен е Любослав Пенев

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев сподели, че тимът му не е направил неприятен мач, само че е не посочил задоволително динамичност и по тази причина е приключил 0:0 с Черно море.

" Не приказваме за шанс, не мисля, че ни е липсвал. Вкарахме два гола, само че щом са били нередовни, значи се анулират. Аз се концентрираме върху нашия тим. Играхме под равнището си, което не ни даде опция да спечелим. Но има и такива мачове и ще се задоволим с едната точка ", сподели Пенев.

" Доволен съм от всички футболисти, само че на полувремето потърсих повече прохлада и динамичност и по тази причина направих тройна промяна. Това са мои визии. Второто полувреме играхме малко по-добре, само че като цяло играхме постепенно, позиционирахме се постепенно. Имаше доста брак в пасовете ни. Мачът ни не беше неприятен, само че беше под нашето равнище ", добави Пенев.

" Алекс Колев се възвръща и скоро ще бъде в строя. Срещу Спартак Варна ще желая да играем като в предходните мачове, а не като този. Ние гледаме нашата си работа. Следим съперниците, само че има доста, доста мачове до края на сезона. Сега сме в средата на сезона. Работим напълно умерено и премерено. Има още един мач и още един мач, а по-късно и купа... ", приключи Пенев.
















































--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР