Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев даде пресконференция преди

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев даде пресконференция преди
Коментари Харесай

Любослав Пенев: Няма да подценим Ботев Пд, най-добрите футболисти трябва да са в националния отбор

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев даде конференция преди утрешния дуел на неговия отбор против Ботев Пловдив от 10-ия кръг на родната Първа лига.

" Червените " гостуват на следващия ден вечер от 20.00 часа на стадиона въз основата в Коматево в мач, в който един против различен се изправят водачът против предпоследния във краткотрайното класиране. Въпреки това Пенев увери, че няма да има никакво подценяване на срещата.

" Вие ме питате за лесни победи. За нас няма да има лесни мачове. Дали играем като домакини, или посетители, няма да е елементарно. Ботев не е в неприятна форма, малко и шансът им изневери. Има благоприятни условия. Позицията, в която се намира сега, не е позицията на Ботев. Отборът ще отиде в радикално друга позиция. Изправяме се против сериозен и мощен противник. В никакъв случай няма да има подценяваме. Има доста мачове да се изиграят, до момента в който свърши шампионата. Поне що се отнася до подценяване, никога. Не подценяваме нито един тим ", показа Пенев.

Наставникът разкри и какви са кадровите проблеми пред него преди дуела в Пловдив и показа, че сега всички в ЦСКА 1948 са щастливи от обстоятелството, че тимът играе добър футбол и печели.

" В развой са документите на Сердюк. Въпросителна за този мач. Към момента, по-скоро не. Не желая да мисля за идващия. Георги Русев имаше лек физически проблем, нищо комплицирано и избрах да бъде защитен, с цел да се почувства по-добре, ще бъде разполагаем. Други под въпрос с изключение на Сердюк няма. Докато издържим, ще продължим да печелим. Готвим се, упражняваме. Щастливи сме, играем добър футбол и печелим. Даже да не спечелим отново сме удовлетворени от това, което вършим. Въпрос е на това да издържим оптимално физически и душевен. Няма да е елементарно, само че това е пътят за всеки един тим. Временно класиране е. Всеки един тим се бори съгласно зоните, в които желае да попадне ", съобщи Любо Пенев.

Накрая някогашният селекционер на националния тим на България разяснява изборът на новия треньор на " лъвовете " Младен Кръстаич за мачовете през септември, като го разкритикува поради отсъствието на Ивайло Чочев.

" Той е старши треньорът. Моето мнение се разграничава доста. Аз си виждам моя тим. Той гледа националния. Все ми се коства, че е редно да се викат футболисти, които са във форма. Не запаси или такива, които играят малко. Смело мога да кажа, че сега Ивайло Чочев е най-хубавият футболист в българското състезание. Дани Наумов е най-хубавият вратар. Това е персонално мое мнение. Не знам какви са концепциите и проектите. Моята група за едни такива мачове щеше да е доста по-различна. Коментирайте и вие какво мислите по въпроса. Кима се с глава, само че пазиме българския народен тим. Най-добрите би трябвало да се викнат, без значение от кой тим и да се разчита на тях в тези два мача. Ще играем за чест, тъй като всичко сме отписали. Но няма значение дали имаме огромни и дребни шансове ", приключи Любослав Пенев.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР