Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо говори пред медиите

...
Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо говори пред медиите
Коментари Харесай

Херо: Двама футболисдти пропускат дербито, а двама са под въпрос

Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо приказва пред медиите преди варненското дерби с Черно море. 

" Божидар Васев ще пропусне сигурно. Родни Антуи също, той е с извадено рамо, Жоао Марио има мускулен проблем. Проблематично е присъединяване на вратаря ни, тъй като той имаше проблем с връзката на коляното ", разкри Херо, представен от Dsport. 

" Дербито си е дерби. Без значение от кое място съм. Надявам се да бъде културна, правилна конюнктура, да го няма този конфронтация. Надявам се сред щабовете и футболистите да го няма това нещо. Да бъде правилен мач и по-добрият да завоюва. "

" Много ми беше тежко. Не мога да допускам, че по подобен доверчив детски метод могат да се изгубят две точки, които са по този начин значими за нас за оцеляването. Не мога да приема, че по този начин могат да се изгубят точки в границите на минута ", сподели Херо по отношение на равенството 3:3 с ЦСКА 1948. 

" С изключение на мача с Берое не мога да имам искания към тези момчетата. Знам техните качества и благоприятни условия. Мисля че съвсем постоянно играят на върха на своите благоприятни условия. Лошото е, че позволяваме такива обикновени неточности, които ни костват. Дали неумението пред гола, или тези неточности в отбрана ни костват доста точки. Когато видя, че един човек се влага и се раздава не мога да имам искания към него. "

" В офанзива не мога нищо да сбъркам, дори да желая. Само един човек имам в нападание. За останалите имам концепция, само че няма да ви споделям състава в този момент. Надявам се да няма травми. "

" Аз нямам различен вид с изключение на да бъда оптимист и този оптимизъм да го демонстрирам и да заразявам състезателите. Все отново имам шансове. Трудно е. Когато пристигнах не съм казвал, че ще е елементарно. Селекция доста мъчно се прави зимата. Особено за тим, който е финален. Много футболисти ни отхвърлиха. Опитваме се да играем добър футбол - в множеството пъти се получава, само че като резултати към момента заради доста аргументи не се получава. "

" Не чакам феърплей и това се удостоверява. Виждате избрани резултати на избрани тимове, които са меко казано съмнителни. За мен има неточност в самата скица. Не трябваше да са шест тима, а четири. Тези, които са на 11-о и 12-о място, в случай че имат точки, стават кръводарители - подаряват. Освен това тези тимове, които остават в четворка трябваше наложително да играят по два мача, с цел да има почтеност и уместност и да се види тогава действително против съответни съперник дали заслужаваш да останеш, ли не. Сега единият тим ще би трябвало да играе два домашен мача и три на открито. Това е липса на равнопоставеност, не е правилно направено.  Такъв е регламентът, за жалост. Хората, които са го мислили, не са го създали вярно. "

" Този тим дълги години играе дружно. Знам какво значи тази заварка. Получава се нужната заварка като колектив, което е плюс за тях. Второ дълбочината на състава. В дерби мачовете не е значимо класирането, а настройката и настройката на самите футболисти ", сподели Димитров за Черно море. 

" На режим ще бъдем, само че подготвителният развой ще бъде с тонизиращ темперамент. Времето е малко, а ние играем с малко хора, нямаме опция за ротации. Тези хора би трябвало да ги възстановим оптимално бързо. "

" Аз персонално подкрепям положителни връзки с Илиан Илиев. Дали по тази причина, че съм пристигнал в Спартак се е получил раздор не знам. Винаги сме си звънели, сме си честилили празници и така нататък Откакто съм пристигнал в Спартак, не сме се чували ", приключи Херо.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР