Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо даде пресконференция преди

...
Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо даде пресконференция преди
Коментари Харесай

Херо: Можем да изненадаме Лудогорец

Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо даде конференция преди турнирния мач против Лудогорец в събота. Той засегна и въпроса с по-ранното започване на шампионата.

„ Времето беше добре. Доволен съм от подготовката – условия и контролни срещи. Това, което искахме да създадем го направихме. Действително, в случай че бяхме играли по-късно с Лудогорец, щяхме да сме по-стиковани. Лудогорец надвишава като съсловия всички тимове. Шансове постоянно има. Ние ще се опитаме да вземем това, което можем. Лудогорец не познава нашия тим и качествата на нашите играчи, може и да ги изнанадаме “, сподели Димитров.

„ Имаме потребност от нови играчи на 1-2 позиции, само че не желая да разясня. В съществени линии това е състава, с който започваме шампионата. Всички ще бъдат подготвени за този мач. Това се отнася и за Белусов, който чакаше български паспорт. Имахме потребност от още 1 седмица за подготовка, само че шампионата стартира на 11-ти “, добави той.

„ Мисля, че би трябвало да се развиваме във всички линии. Направихме селекция за цялостен тим. Имахме концепция да вдигнем класата. Ако в този момент започваше шампионата Спартак нямаше да е на тази позиция. Идеята бе да комплектоваме уравновесен състав и в този момент би трябвало да наваксваме в избрани срещи. Ние сме се пробвали да променим с капацитета. Класата е много по-различна от есента. Тази селекция е правена от целия щаб и се надявам този капацитет да покаже своите качества. Каквото и да приказваме в този момент, значими са резултатите “, съобщи още Димитров.

„ Няма по какъв начин да не проследявам конкуренцията. Интересувам се от всичко, което се случва в другите тимове. Смятам, че всички се пробват да усилват капацитета и битката ще бъде най-тежка. Знам в каква позиция се намираме. Приел съм, че би трябвало да създадем всичко допустимо. Оптимист съм. Потенциалът, с който имаме, ще ни помогне да излезем от тази обстановка. Надявам се да има мощни характери, тъй като би трябвало да вземем всичко от някои мачове “, сподели още той.

„ Времето ще е огромна спънка за футбола. Винаги желая нещата да са съвършени, с цел да може тимовете да играят футбол. Привърженик съм на това да започваме по-късно. Условията сега са ненормални. В това отношение моето мнение не се разграничава от това на сътрудниците “, приключи Димитър Димитров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР