Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров говори след поражението

...
Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров говори след поражението
Коментари Харесай

Херо: Не ни надиграха, но загубихме

Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров приказва след провалянето от Локомотив Пловдив с 1:3 като посетител в дуел от 28-ия кръг на efbet Лига.

„ Загубихме мач, който не заслужавахме да загубим. Заслужавахме да спечелим този дуел. Много пропуски направихме единствено Денис Баланюк направи най-малко 3 чисти пропуща. Загубихме мач, в който не бяхме надиграни. Явно такава ни е кармата “, съобщи Димитър Димитров. 

„ Въпреки всичко при започване на второто полувреме Баланюк пропуща от три метра. Неумението пред гола ни лиши от един сигурен триумф. Няма по какъв начин да не бъда удовлетворен от характера, тъй като те се бориха и ние бяхме по-добрият тим на терена. Просто пропуските ни лишаха от една точка, даже от три “, убеден е Херо.

„ Когато играеш при числено неравноправие е доста мъчно да се върнеш, само че все пак се опитвахме да вършим някакъв напън пред противниковата врата “, сподели още той.

„ Много тежко ще е спасението, само че до момента в който има териотичен късмет ще се борим, тъй като през втория полусезон с изключение на против Берое на никое място не бяхме надиграни. Ще играем на максимума на нашите благоприятни условия и ще се опитаме да печелим точки при идващите ни мачове и ще се радваме, в случай че победим “, приключи старши треньорът на Спартак Варна.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР