Старши треньорът на Славия Иван Колев сподели мнението си след

...
Старши треньорът на Славия Иван Колев сподели мнението си след
Коментари Харесай

Иван Колев: Теренът пречеше и на двата отбора

Старши треньорът на Славия Иван Колев показа мнението си след равенството 1:1 с Пирин в Благоевград в дуел от 12-ия кръг на efbet Лига. 

„ Не успяхме да отбележим втори гол и допуснахме гол от статично състояние. Искам да кажа, че още през цялото време се объркаха проектите ни - основно заради терена. Изключително неприятен терен, който доста пречеше и на двата тима и трансформира мача в борба “, изрази разочарованието си Колев.
 
„ В тези условия беше значимо да не се позволяват обикновени неточности и желая да поздравя нашите играчи, тъй като се постараха доста. За страдание, в конструктивен проект беше съвсем невероятно да създадем нещо на този терен. “

„ Играчите работят доста съществено и мисля, че се виждат първите резултати. Може да се радваме, че най-сетне излязохме от границата на тези четири точки, прибавихме една. Дано с работа да прибавим още точки. “

„ “А “ група сега е доста равностойна с доста положителни тимове. Арда са в напредък. Така ни се падна. С Локомотив Пловдив първи в класирането, Левски претенденти за първенци, Пирин в напредък, Арда в напредък – по този начин ни се падна “, приключи Колев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР