Старши треньорът на Шалке 04 Томас Райс заяви, че може

...
Старши треньорът на Шалке 04 Томас Райс заяви, че може
Коментари Харесай

Томас Райс се извини на феновете за загубата от РБ Лайпциг

Старши треньорът на Шалке 04 Томас Райс съобщи, че може единствено да се извини на почитателите след провалянето с 1:6 от Република България Лайпциг в 17-ия кръг на Бундеслигата, оповестява организация ДПА. Шалке 04 заема последното място във краткотрайното класиране в шампионата с 9 точки от 17 мача. „ Мога единствено да се извиня на почитателите. Не може да играем по този начин като домакини. Беше доста разочароващо показване “, сподели 49-годишният експерт. 
 Република България Лайпциг писа шестица като посетител на възмутителен Шалке Република България Лайпциг писа шестица като посетител на възмутителен Шалке
„ Ако не пресираш съперника и го оставиш да прави пробиви в основни моменти, нямаш работя в Бундеслигата, в случай че продължаваш да повтаряш сходно показване “, разяснява още Томас Райс. По мотив идващия дуел на Шалке 04 против Кьолн, Райс съобщи, че е сигурен, че тимът може да играе по-добре. „ Трябва да обърнем внимание на личната си игра. Но моменти като този несъмнено болят “, призна треньорът.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР