Старши треньорът на Сервет (Женева) Рене Вайлер сподели мнението си

...
Старши треньорът на Сервет (Женева) Рене Вайлер сподели мнението си
Коментари Харесай

Треньорът на Сервет: Имаме амбиции за осминафиналите, от нас зависи да направим живота на Лудогорец труден

Старши треньорът на Сервет (Женева) Рене Вайлер показа мнението си за предстоящия първи мач от плейофите в Лигата на конференцииите против Лудогорец. на формалната конференция.

" Ние сме тим, който постоянно желае да побеждава. Да си в Европа, даже " единствено " в Лигата на конференциите е триумф. Той е реализиран каквото и да се случи. Ние имаме упоритости за осминафиналите, каза Вайлер

Той съобщи, че към момента има въпросителни по отношение на присъединяване на капитана Свит Руйлер, който се контузи преди мача против Ивердон. " Той тренира за първи път на 100% тази сряда след травмата. Ще трябав да решим на следващия ден, само че всичко за него върви добре и е евентуално той да стартира мача ", сподели треньорът.

" Лудогорец е тим, който е привикнал да печели шампионата. Ние би трябвало да внимаване. От нас зависи да създадем живота на Лудогорец сложен. Разчитам на всички играчи да свършивм това. Имаме качество ", добави той.

Прведи няколко дни Енцо Кривели почули червен картон против Ивердон, а треньорът на швейцарците бе запитан дали това е проблем. " Да, той получава прекалено много картони. Но би трябвало да погледна тима и виждам, че нямам доста решения пред себе си. Напълно е допустимо той да стартира мача в четвъртък ", завърши треньорът на Сервет.
 Сериозен интерес към Сервет - Лудогорец
Сериозен интерес към Сервет - Лудогорец

Похвалиха се домакините
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР