Старши треньорът на Септември София Славко Матич коментира представянето на

...
Старши треньорът на Септември София Славко Матич коментира представянето на
Коментари Харесай

Матич: Още много нерви ще скъсаме, докато талантът на младите не се превърне в качество

Старши треньорът на Септември София Славко Матич разяснява представянето на отбора си против ЦСКА в дуел от шестия кръг на Първа лига.



Сърбинът е на мнение, че „ виолетовите “ са изиграли добър мач против добър съперник, какъвто е съставът на Саша Илич. Матич е безапелационен, че още доста нерви ще бъдат похабени, до момента в който геният на младите футболисти на Септември се трансформира в качество.

„ Честитя успеха на ЦСКА. Мисля, че изиграхме добър мач. Трябва да погледнем действително на нещата, ние сме с тима от Б група – играем по същия метод и с съвсем същите футболисти. Опитахме да сме нападателни и да владеем топката, което не е елементарно. През второто полувреме влязохме не както би трябвало и направихме неточности, които каляват огромните тимове. Още доста нерви ще скъсаме, до момента в който геният на младите футболисти не се трансформира в качество “, стартира експертът.

Той е на мнение, че отборът му е понижил грешките, които позволява, само че би трябвало да играе по-сериозно във фаза отбрана.

„ До гола си, ЦСКА нямаше удар във вратата. Играхме против огромен тим, който има визия и върви нагоре. Опитваме се да играем нашия футбол. Намалили сме грешките, само че още би трябвало да се работи. Трябва да работим по-сериозно в играта в отбрана. Имахме и проблеми, Пешов трябваше да излезе на полувремето “, добави Матич.

Наставникът на Септември изрази вяра отборът да печели повече точки отсега нататък.

„ Работим, с цел да станем още по-силни. Точките не ни липсват, уповавам се и да не ни липсват. Опитваме се да бъдем по-добри, само че и шансът малко ни липсваше “, сподели още някогашният футболист.

Славко Матич разяснява и завръщането си на „ Армията “. Той бе футболист на ЦСКА в интервала 2005-2007 година. Сърбинът открехна завесата и по отношение на връзките си със настоящия треньор на „ армейците “ Саша Илич.

„ Бил съм тук, обикновено се усещам. Аз съм треньор на Септември. Със Саша се познаваме от деца”, приключи Славко Матич.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР