Старши треньорът на Сакраменто Майк Браун смята, че Александър Везенков

...
Старши треньорът на Сакраменто Майк Браун смята, че Александър Везенков
Коментари Харесай

Майк Браун за Везенков: Той може да бъде по-добър от това, което беше в този мач

Старши треньорът на Сакраменто Майк Браун счита, че Александър Везенков се показва все по-добре в отбрана, само че още им какво да усъвършенства в този аспект.

Именно играта на българина в отбранителен проект е един от детайлите, на който наставникът нееднократно обръща внимание от началото на сезона, като подчертава върху него и след успеха против Бруклин.

" Кралете " записаха победа №13 от началото на сезона в Националната баскетболна асоциация. На собствен терен в „ Голдън 1 Сентър “ Сакраменто надделя Бруклин със 131:118.

„ Той се усъвършенства. Мисля, че в този мач имаше, както положителни изяви, по този начин и пропуски. Имаше някои обстановки в отбрана, в които беше добър и други, в които не беше. Трябва да продължи да схваща, когато пази, по какъв начин да поема удари, без да бъде изтласкван обратно, което мисля, че се случи няколко пъти тази нощ. Той имаше опция да вдигне ръцете си да вземем за пример и да промени някои неща “, счита Браун.

„ Аз към момента мисля, че може да бъде по-добър от това, което беше в този мач на непрекъсната база, само че въпреки всичко това беше задоволително добре, с цел да спечелим “, добави наставникът.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР