Старши треньорът на съжаляваше, че отборът не е спечелил домакинството

...
Старши треньорът на съжаляваше, че отборът не е спечелил домакинството
Коментари Харесай

Пиоли: Показахме характер, това е важното

Старши треньорът на съжаляваше, че тимът не е спечелил семейството си на (2:2), само че в това време похвали футболистите за сърцатата игра и обстоятелството, че не се отхвърлиха до последно, макар отрицателното развиване на дуела.

" Неприятно е, че Габия и Бенасер се контузиха. Колкото до самия мач, този път тряба да призная, че подходихме леко мудно първоначално. Парма контраатакуваше доста рисково. Важното е, че показахме, че сме тим с темперамент и сърце. Това ме радва ", съобщи Пиоли.
" Разбира се, че искахме да спечелим и имахме шансове да стигнем до успеха. Парма вкара два гола с два удара във вратата, само че е реалност, че в тези обстановки ние допуснахме неточности. Когато го няма, играем по различен метод. С него имаме по-сериозно наличие в наказателното поле ", означи наставникът на " росонерите ".

" Парма заслужава поздравления за това, че извлечем максимума от ситуациите си. Техните нападатели са положителни в обстановки " един на един ". При първия им гол, ние имахме числено преимущество в наказателното поле, само че все пак оставихме свободно пространство. Щеше да е друго, в случай че бяхме вкарали по-рано. Харесва ми, че не сме удовлетворени от равенството, това демонстрира, че имаме упоритост и пожелаваме повече от себе си. Милан от доста време не е бил в Шампионската лига. Доказваме, че можем да се борим с всеки тим и би трябвало да продължим по същия метод ", сподели още Пиоли. Серия А 11 кръг, неделя 13 декември  Милан 2:2краен резулат  Парма
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР