Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо даде пресконференция преди последния

...
Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо даде пресконференция преди последния
Коментари Харесай

Моуриньо от София: Чувствам се у дома, Стоичков бе номер 1 в света, докато бяхме в Барса

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо даде конференция преди последния дуел на отбора му в Лига на конференциите против ЦСКА София.

" За нас е значимо да победим, с цел да бъдем преди всичко. Ще създадем всичко, което зависи от нас, с цел да сме на върха. Ще бъде мъчно, тъй като ЦСКА заслужава повече от тази една точка, която има ", стартира Моуриньо.

" Амбициите ни в този шампионат са да продължим напред. Идват по-силни тимове от Лига Европа, само че задачата е да стигнем допустимо на първо време в шампионата. Оставихме няколко контузени играчи, имаме проблеми, само че ние ще заложим на 4-5 футболисти, които играят постоянно. Трябва да играем с почитание към ЦСКА ", добави още той.

" Не мисля, че времето ме промени доста. Станал съм по-спокоен, само че имам още огромна обич към футбола. През 80-те и 90-те години бяха златни години за българския футбол. Имахте доста мощни футболисти. Всеки път, когато пристигам в България, се усещам все едно пристигам вкъщи. В Барселона срещнах и Христо Стоичков, който тогава беше №1 в света ", приключи Жозе Моуриньо.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР