Старши треньорът на Рома Даниеле Де Роси предупреди футболистите си,

...
Старши треньорът на Рома Даниеле Де Роси предупреди футболистите си,
Коментари Харесай

Де Роси преди Дерби дела Капитале: Този мач няма да има нормални последици

Старши треньорът на Рома Даниеле Де Роси предизвести футболистите си, че градския конфликт против Лацио не е нещо всекидневно и увери, че не тревожи за рефера, защото не стачкува като някои други експерти. Голямото дерби на Рим следва на следващия ден (6 април) от 19:00 часа, а Рома е хазаин в дуела от 31-ия кръг на Серия А. 

Това ще бъде първо дерби за Де Роси като старши треньор на Рома. " Вече съм много по-спокоен, даже когато се вълнувам ", съобщи треньорът, запитан за разликите с годините, когато беше футболист.

" Момчетата демонстрират вярно отношение и работят доста съществено. Мотивираме ги по верния метод, без да преувеличаваме ", сподели още Даниеле Де Роси, представен от Voce Giallorossa.

Наставникът на Рома разкри, че ще реши през днешния ден за присъединяване на Тами Ейбрахам, до момента в който Пауло Дибала може да не играе цялостни 90 минути против Лацио, откакто неотдавна се възвърне от мускулна травма. " Трябва да подготвим всичко с мисълта, че този мач няма да има естествени последствия. Не става дума за същия стрес като за Рома - Сасуоло. Има нещо друго, а предходните дербита не бяха положителни. Футболистите имат предпочитание за възмездие, което би трябвало да подхраним, само че без преувеличаване. Предстои ни футболен мач против мощен тим, тъй че би трябвало да имаме ясно схващане и да действаме като футболен тим ", изясни Де Роси.

" Футболистите желаят да играят в такива мачове, а от време на време стискат зъби и все пак играят. Нямаме задоволително време да вършим хипотези за Лацио, би трябвало да се съсредоточим върху себе си. Знаем, че Игор Тудор е добър треньор с ясна еднаквост, която се пробва да съобщи на своите играчи. Ние приготвяме проекта си за дуела въз основа на това, което видяхме до момента и това, което считаме, че ще създадат. Тудор е интелигентен треньор, който почитам извънредно доста ", продължи наставникът на Рома.

" Нямам тактика що се отнася до реферите. Не се съсредоточвам прекомерно доста върху тях, тъй като не мога да ги упражнявам, с цел да взимат верни решения. Съдиите, футболистите и някогашните играчи би трябвало дружно да създават разпоредбите ", приключи Даниеле Де Роси.

Daniele De Rossi: “The referees? On the pitch I try to protest certain decisions based on the evidence and in Lecce we were in the right. We were damaged by a penalty that wasn’t called in our favor. But that’s it. ”
— RomaPress (@ASRomaPress)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР