Старши треньорът на Милан - Стефано Пиоли, коментира решението на

...
Старши треньорът на Милан - Стефано Пиоли, коментира решението на
Коментари Харесай

Стефано Пиоли за Ибрахимович: За мен той беше модел за подражание

Старши треньорът на Милан - Стефано Пиоли, разяснява решението на Златан Ибрахимович да приключи кариерата си. Наставникът на “росонерите ” благодари на нападателя и показа мнението си за приноса на Ибра в тима.

„ Той оказа помощ толкоз доста както на терена, по този начин и отвън него. За мен той беше модел за подражателство. Той има необикновен нрав, решен е да печели от понеделник до неделя и оказа помощ на млад тим като нашия да разбере доста. Помагаше и на терена. Той се появи като огромен първенец и беше човек, с който доста обсъждах “, сподели Пиолим, представен от Calciomercato.

Този сезон Ибрахимович съумя да изиграе единствено четири мача за Милан във всички шампионати, в които означи един гол. Шведският нападател прекара общо пет години в италианския клуб в границите на два престоя - от 2010 до 2012 и от 2020 до 2023. За Милан нападателят изигра общо 163 мача, вкара 93 гола и даде 35 асистенции, като два пъти стана първенец на Италия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР