Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Лазар Лазаров напусна поста. Лазаров изведе

...
Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Лазар Лазаров напусна поста. Лазаров изведе
Коментари Харесай

Марица остана без треньор, Лазар Лазаров напусна

Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Лазар Лазаров напусна поста. Лазаров изведе маричанки до шампионската купа в НВЛ и Купа България през миналата акция, отборът взе участие и в груповата фаза на Шампионската лига. Това беше и дебютният му сезон като ментор.

„ Искам да благодаря на всички, че бяхме дружно през този неповторим от всякакво естество сезон. За мен беше едно необикновено преживяване да бъда част от вашето Семейство през тази година. Казвам Семейство и го споделях неколкократно през целия сезон не просто ей по този начин. За мен Марица не е единствено работно място на всеки един от нас, а и идея и място където те карат да се чувстваш част от освен това, част от колектив, който си оказва помощ в сложните моменти и който чества свойте върхове – дружно. Благодаря за невероятния късмет и доверие! За мен беше чест и привилегия да се докосна до вашето Семейство “, написа Лазар Лазаров.

Лазар Лазаров е част от щаба на селекционера Иван Петков в женския народен тим за идните мачове от Златната Европейска лига и мачовете от Европейското състезание, на които Пловдив ще бъде хазаин.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР