Старши треньорът на Лудогорец - Павел Върба, даде интервю за

...
Старши треньорът на Лудогорец - Павел Върба, даде интервю за
Коментари Харесай

Върба: Вкараме ли първи в Милано става интересно

Старши треньорът на Лудогорец - Павел Върба, даде изявление за формалния уебсайт на клуба при идването на тима в Милано преди реванша с Интер от шампионата по футбол Лига Европа, който ще се играе на следващия ден от 22 часа при закрити порти на " Сан Сиро ".

„ Както преди първия мач в Разград чакам доста тежък конфликт против един от най-хубавите тимове в Италия и Европа. Знаем, че резултатът от първата среща в България не е добър за нас, само че мисля, че в случай че на следващия ден отбележим първи гол, мачът ще стане доста забавен “, сподели експертът.

Върба чака по-различен мач от срещата в Разград.

" Да, ще бъде друг спрямо мача в Разград. Първо, тъй като ще играем пред празни трибуни. Второ, тъй като Интер към този момент има сериозна преднина след първия дуел в Разград. Преднината, която Интер има, не знам какво въздействие ще окаже върху футболистите на клуба в мача с нас. Не знам по какъв начин ще повлияе и програмата. Защото дуелът на Интер със Сампдория бе отсрочен. В неделя пък следва дерби с Ювентус ", добави Върба.

Той не посочи дали е наясно със състава за реванша с Интер.

" Двама играчи не дойдоха с нас в Италия. Това са Абел Анисе и Жоржиньо. Всички други са тук. Нека мине последната подготовка ", сподели още чешкият треньор.

Той разяснява по какъв начин се отразява епидемията с ковид в Италия върху тима преди мача с Интер.

" Не съм доктор и експерт в тази област и по тази причина не мога да дам мнение по принцип. Но като виждам ситуацията в Милано италианците не го вземат този проблем толкоз съществено колкото в България ", добави експертът.

След мача с Интер на Лудогорец предстоят тежки гостувания на Арда и Левски за Купата на България.

" Знаем какво ни чака след мача с Интер. Ще има отмалялост в някои играчи, само че ние имаме задоволително такива. Можем да употребяваме всички. Има възможност да дадем отмора на някои момчета. Но това ще го преценим във времето. Лудогорец обаче е привикнал да работи в подобен режим ", сподели Върба.

Той разяснява представянето на Лудогорец в първите три публични мача - против Ботев (Враца), Интер и Етър.

" Много съм удовлетворен от първия мач с Ботев. Вкарахме шест гола. Играхме доста мощно. Бях отчаян след мача с Етър. От резултата най-много, защото имахме ужасно доста положения, само че не успяхме да отбележим победния гол. Надявам се обаче в идващите мачове да покажем още по-добра игра и да извоюваме нови победи. Защото клубът е на доста високо равнище и на всички нас, футболисти и треньори, се оферират отлични условия за подготовка ", разяснява старши треньорът на Лудогорец.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР