Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо направи изявление,

...
Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо направи изявление,
Коментари Харесай

Димитър Димитров - Херо с изявление за бъдещето си

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо направи изказване, употребявайки формалната страница на разградчани.

Димитров настоя, че е в отлични връзки със притежателите, управлението и футболистите на отбора.

Представяме ви изказването без редакторска интервенция:

Уважаеми последователи на Лудогорец,

По мотив внушенията за моето бъдеще в Лудогорец, които от време на време се тиражират в средствата за всеобща информация, бих желал да ви уверя, че те са плод на измислици и са част от нормалната агитация против обичания ни тим.

Искам да ви уверя, че към сегашния миг имам отлични връзки със притежателите, управлението и футболистите на Лудогорец.

Както всяко начало, и за мен бе сложна акомодацията в клуба, само че с течение на времето изградихме един страховит колектив. Не единствено с сътрудниците от спортно-техническата част и тези в детско-юношеската академия, само че и с всички останали сътрудници, които движат процесите в Лудогорец.

Удовлетворен съм от връзката с футболистите, с които съм уверен, че ще реализираме дружно задачите, сложени ни от притежателите. Твърденията, че напущам клуба през лятото са нечиста сделка, която цели да сътвори напрежение в тима в навечерието на плейофите, където ще се реши борбата за купата.

Аз се усещам добре в България и съм уверен, че с Лудогорец занапред ще печеля доста оценки и ще радваме всички вас, последователите на Лудогорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР