Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа говори в началото на

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа говори в началото на
Коментари Харесай

Шимунджа: Нуждаем се от цялата енергия на феновете, искаме да сме най-добрите

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа приказва при започване на предсезонната подготовка на " орлите ". Специалистът съобщи, че тимът търси баланс и желае положително показване и в Европа, с изключение на в efbet Лига.

" Националните играчи ще дойдат по друго време, само че в главния интервал от подготовката ще бъдем всички. Дано всички дойдат здрави и с готовност, с цел да сторим тази подготовка ", стартира Шимунджа.

" Както спортният шеф сподели, ние търсим салдото за тима ни. Това, което търсим, е да създадем добра подготовка и да се представим на положително равнище в идните мачове. Искаме да се представим добре в efbet Лига и Европа ".
 Лудогорец се укрепва с национал на Северна Македония?
Лудогорец се укрепва с национал на Северна Македония?

Ето детайлности

" Искам да кажа, че не съм удовлетворен от това, което играхме, само че това не значи, че не съм удовлетворен от резултатите. Лудогорец е подобен тим, който желае да играе по-добре и да сме най-хубавите. Имаме съперници, само че ние гледаме нашата работа, само че е хубаво, защото равнището се подвига ", продължи експертът.

" Аз съм споделил моите цели за играчи, само че в този момент не е време да приказваме за това. Искаме да засилим конкуренцията. Вече съм половин година в Разград и това е град, в който може да се работи. Тих град с положително мислене. Клубът желае да прави напредък и има опция, защото е доста добре проведен с упоритости и хора, които работят за триумфа. Всичко, от което се нуждаем, е работа и да " събудим " отново града с положителни резултати и игри. Искаме цялата сила от почитателите и това е нещото, което опитваме да вършим. Всичко е на доста високо равнище. Да съпоставям с някогашните ми тимове, то при всеки един от тях беше друго, само че на всички места мисленето е за спечелили единствено.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР